Lækre loppefund til hjemmet

Fifty shades of Grey… Opreklameret eller virkelig god?

Er de berømte fifty shades of Gret bøger bare noget opreklameret fis eller er de virkelige så gode som kvinder verden over mener??

Skærmbillede 2014-09-14 kl. 17.44.31

Jeg er overhovedet ikke en bogorm og har nok aldrig rigtig læst en bog helt færdig før og var derfor meget skeptisk da begge mine to søstre bad mig give de berømte fifty shades of grey bøger en chance. Men jeg gav dem en chance. Det passede med at så kunne jeg få noget læsestof med på ferie, og da min ene søster har alle tre bøger, ja så kunne jeg jo låne dem af hende.
Jeg gik igang med at læse den første bog i rækken, i starten var den meget kedelig og jeg tænkte “puhaa den er jo ligesom alle andre bøger”, men jeg skulle jo give den en chance og før jeg vidste af det var jeg besat!! – For når du først er kommet igang med de bøger, kan du ikke stoppe. Så nej piger de er ikke bare opreklameret, de er virkelige gode..

Det endte med, at jeg læste den første bog på omkring 550 sider færdig på min ferie, og er nu næsten færdig med anden bog og skal hel sikkert også læse trejde bog..
Og filmen kommer snart… jubii…. Den kommer i de danske biografer til februar.

Jeg har to veninder, der begge lige er blevet færdig med 1′eren og vi nyder at snakke om bøgerne sammen..

Så mangler i læsestof, kan jeg helt klart anbefale Fifty shades bøgerne. i kan låne dem på de fleste bibliotker

// Li.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre loppefund til hjemmet