Knækket kabel til iphone opladeren??!

Har du styr på pakkekalenderen??

Her hjemme er jeg (heldigvis) ovre det ‘helvede’ med at være opfindsom og tænke kreativ med at finde 24 pakker, nu er min den mindste 8 år, og han vil meget hellere have større pakker. Så begge drenge får adventsgaver 🙂

MEN hvis man har små børn, er det da super sjovt med en pakkekalender. Så står du i den situation, så tjek lige pakkekalender.dk.
Det er et rigtig fint koncept, man skal bare trykke BESTIL – så kommer der en komplet pakkekalender med posten. Det eneste du skal tænke på, er at komme en af gaverne i sokken hver dag i december, ingen stress 😀

Man kan købe mange forskellige pakkekalendre. Ikke kun til børnene, men også til sin kæreste, bedsteforældre osv.. Det er smart, ingen stress eller faren rundt i byen efter diverse gaver.
Man kan enten vælge at pakkekalender.dk vælger indholdet til pakkekalenderen, eller man kan også selv vælge indholdet, og bygge sin helt egen udgave derinde, hvis man hellere vil det. Det er bare super smart 🙂 //Læ.

SE HER PAKKEKALENDER.DK

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 15.19.03 Skærmbillede 2014-11-23 kl. 15.18.51
Til ham
Skærmbillede 2014-11-23 kl. 15.18.27
Til hende
Skærmbillede 2014-11-23 kl. 15.18.38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækket kabel til iphone opladeren??!