Utroskab!!

Gå en tur og tab dig

GÅ DIG SLANK – LYDER FANTASTISK

Tab 5 kilo med 7 raske daglige gåture i 10 uger.

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 08.48.23 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 08.48.08

Derfor bliver du slank af at gå

* Gang er ifølge undersøgelser en meget effektiv slankemotion, fordi du ganske enkelt ikke så let springer en gåtur over. Mens en løbetur eller en tur i motionscentret kan synes uoverkommelig på travle og trætte dage, så kan de fleste næsten altid tage sig sammen til at gå en tur.
* Du stresser ned – Det er næsten umuligt at tabe sig, hvis stresshormonerne pumper rundt i kroppen. De modarbejder på alle måder et vægttab (især på maven). Går du mindst en halv time i frisk luft om dagen, forebygger du stress.
* Du forbrænder kalorier: Du forbrænder ca. 300 kcal i timen ved at gå, men du styrker også din forbrænding på længere sigt. Gang styrker nemlig musklerne især i balder og lår, og det giver dig på sigt en øget forbrænding. Find gerne nogle trapper eller bakker på din rute. Jo mere muskelmasse du har i kroppen, jo mere forbrænder din krop, bare på at holde sig i gang.

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 08.48.17

Gode tips til din hverdag 🙂

* En gåtur om dagen kan gøre meget, men sørger du dertil for at gå så mange skridt som muligt i din hverdag, får du hurtigt en halv times “gratis” motion ekstra om dagen. Derved forbrænder du ca. 3500 kcal ekstra om ugen og det svarer til et vægttab på ½ kilo om ugen.
* Sørg altid for at have et par gode gåsko i tasken eller under skrivebordet, så du til hver en tid er klar til at gå til mødet ude i byen eller tage en lille tur i frokostpausen. Stil bilen et stykke væk fra dit bestemmelsessted. Tag fx altid p-båsen, der ligger længst fra indgangen til din arbejdsplads eller supermarkedet. Den er sikkert ledig!
* Brug så vidt muligt gang som transport. Gå gerne en lille hyggelig omvej, når du er på vej fra A til B på gåben.
* Brug konsekvent trapperne i stedet for elevator og rulletrappe.

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 08.51.59 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 08.51.59

Så er det bare med at snøre gåskoene – God fornøjelse 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utroskab!!