Lækkert og nemt stenalderbrød!!
Bagte det lækreste stenalder brød her til aften, det var så nemt og dejlige langtidsmættende!
Jeg elsker at bage, og gør det min. en gang om ugen, vi elsker hjemmebag og da min kæreste er fodbold spiller så kan han ikke bare spise hvad som helst (Ikke fordi han selv er så god til at kontrollere det :p) hihi Så derfor bager jeg ofte brød, desuden synes jeg også at friskbagt smager lækrest, plus at man kan lave det præcis efter ens egne ønsker 😀
Man kan vel egentlig komme hvad man vil i et stenalderbrød, af alverdens kerner, nødder og mandler.
jeg synes at det passer godt med et æg pr. 100g kerner og nødder.
Mit bestod af 5 æg og 500g blandede kerner: solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, mandler og hasselnødder.
Det blandes godt ssmmen og hældes i en smurt brødform, min målte 24cm.
Og så bare i en forvarmet ovn på 160′ i ca 60min.
God fornøjelse 😉
//LY
Ingen kommentarer endnu