Må jeg bare eje...

Sygdom reddet af MIRAKELKUR!! :D

Jeg har siden 14-15års alderen døjet en hel del med migræne, og specielt op til min menstruation plejer jeg at få det. Og førhen vidste jeg aldrig rigtig hvad man kunne gøre, andet end et par smertestillende og så bare under dynen i et mørkt og stille rum og så sove til smerten var væk. Men i de slemme tilfælde kunne jeg sagtens ligge 24 timer med det, før det var helt ovre, og det var virkelig hårdt!!!!

I tirsdags vågnede jeg så med en ordentlig omgang migræne, og det var en af de rigtig slemme ture, så jeg var rigtig ked af det, og satte min mand igang med at forsøge at finde noget man kunne gøre for i det mindste bare at lindre smerten lidt. han har før masseret mig og engang imellem har han faktisk også kunne fjerne det helt, men det virkede ikke her så han søgte og søgte indtil han pludselig kom ind med noget der lignede meget beskidt vand, og lugtede virkelig sært. Han bad mig drikke det og sagde at jeg skulle vente 5-10min og se.

Og rigtigt nok efter et par minutter var min migræne HELT VÆK ???!!!!!! var ligeså chokeret som jeg var glad! Det er en sand mirakelkur! Og så er den ufattelig nem og hurtig at lave.

Du skal bare bruge følgende:

-2 tsk Himalaya salt (jeg brugte altså bare almindeligt groft salt)
-saften fra 2 citroner
-2dl vand.

Bland det hele sammen og drik det, gerne det hele.
Vil lige advare mod smagen, det smager virkelig DÅRLIGT! så det er bare at skynde sig at hælde det hele ned og så er det overstået uden man når at smage for meget på det 🙂

Hvis du vil have mere information om Migræne så er der her et par link til videoer som jeg synes er gode 🙂

Hvad er migræne

Migrænemedicin

Behandling af migræne

Migræne og p-piller

//LY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg bare eje...