Shiloh vil være en dreng

Ting vi gjorde for 10 år siden, men ikke gør længere

I 2005 så du fjernsyn i fjernsynet – og ikke på computeren/ipad. Du var bundet til tv-guiden og sad derfor også troligt klar hver mandag klokken otte, når Robinson dukkede op i dit tv eller andre serier du fulgte med i.
I dag har vi både tv2 play, Viaplay, Netflix mv. Så vi kan se hvad vi vil – når vi vil 🙂

Skærmbillede 2015-03-06 kl. 15.58.03

Du ringede fra fastnettelefon(eller du havde en fastnettelefon).
Næsten ingen har en fastnettelefon i dag, ALLE har mobiltelefon. Nogle benytter også computer/ipad og f.eks. ringer fra facetime eller Skype 🙂

Skærmbillede 2015-03-06 kl. 15.59.05

I 2005 tog du ikke billeder af dig selv. Du tog billeder af andre. Faktisk tog du ikke voldsomt mange billeder, for du havde ikke kamera på telefonen. Hvis du en sjælden gang tog billeder, så blev de formentlig fremkaldt nede i fotoshoppen. Du købte også stadig engangs kamera, når du fx skulle på Roskilde eller til en stor fest.
I dag laver vi næsten ikke andet end at tage ‘selfies’ (dagligt).

Skærmbillede 2015-03-06 kl. 15.54.28

Du inviterede til fester via sms’er – Tænk engang, der var faktisk en tid før Facebook. Og i 2005 fandtes det slet ikke. Du var måske en af de seje, der rent faktisk brugte MySpace, men det blev altså fortrinsvis brugt til at dele musik – og ikke til at invitere til fest. Derfor tyede du til sms’en, når lørdagens festinvitationer skulle sendes ud – og det skete gerne med en kæde-sms. På den måde kunne festen vokse sig ekstra stor.

Lidt sjovt at tænke på 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shiloh vil være en dreng