En let og lækker sommerret

Elsk dine fyldige lår…

Hejsa, i forgårs læste jeg simpelthen den dejligste lille artikel. Blev så glad, jeg er ridepige og ja har fyldige ‘ridelår’, som jeg har været ret træt af igennem årene MEN får jeg gjort noget ved dem… Næhhh…. Denne artikel gav mig et smil på læben, og jeg synes egentligt ok om mine fyldige stænger nu 😉

Har du selv fyldige lårbasser? Så skal du slet ikke ønske dem mindre, nej det er faktisk super trendy med fyldige lår! YES YES YES I LIKE!!

8 gode grunde til at du skal være glad for dine fyldige lår, ifølge dagens avis HER

Skærmbillede 2015-04-09 kl. 13.51.37 Skærmbillede 2015-04-09 kl. 13.51.37 Skærmbillede 2015-04-09 kl. 13.51.37

Deres liste inkluderer blandt andet det store fokus i mediebilledet på former, hvor fx de hotte stjerner Kim Kardashian, Jennifer Lopez og Beyoncé som i den grad har gjort de store numser til trendy. Derudover har hele bølgen med “strong is the new skinny” været med til at gøre stærke lår til mere moderigtige end helt tynde lår.

Men husk nu på: Det er vigtigt at værdsætte sin egen krop! Er du født med fyldige hofter, så vær glad for dem! Sæt noget lækker musik på og ryst numsen!
Det bør du i øvrigt gøre uanset hvad størrelse din bagdel har… Er du født med en lille numse og tynde ben, så er du ligeså lækker og “rigtig” kvinde (hvad end det betyder) som kvinder med større numser.
Ryst det du har!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En let og lækker sommerret