DIY = Do It Yourself

Gode tips til lækker hud igennem fødevarer

IMG_1705

Hvis du lige som jeg ikke altid synes det er lige fedt at bruge mange penge på dyre ansigtmasker osv. burde du prøve nogle af de nedenstående her.. De er super effektive, også er mange af ingredienserne nogle man lige har stående i køkkenet derhjemme.

Jordbær: Mos jordbær, og brug dem som en ansigtsmaske. Det hjælper dig til at fjerne døde hudceller og modvirker hudorme. Bland med lidt honning, så får du ekstra god effekt. Lad virke i 15 minutter.

Grøn te: Tag to poser og væd dem i koldt vand, og læg dem derefter på øjnene i cirka 10 minutter for på den måde at mindske poser og mørke rande under øjnene

mælk: Hvis du vil berolige følsom hud, kan du blande mælkepulver med lidt vand. Påfør det i ansigtet og skyl dernæst af med varmt vand

Banan: Miks banan med havremel (mod tør hud) eller stivelse (mod fed hud) og lidt vand. Lad det virke i 15-20 minutter, og vask masken af med lunkent vand.

Havregryn: Put en håndfuld gryn i badet og lad dem virke i 15 minutter. Hvis du vil bruge dem i ansigtet, kan du blande havregryn med varmt vand og massere dem ind i huden, og skyl dem bagefter af.

Avocado: Mos en avocado, og gnid den ind i ansigtet – det gør huden blød og elastisk.

Kokosolie: Hvis du har eller er ved at få akne, skal du vælge eksempelvis kokosolie, som ikke stopper porerne. smør den på fugtig hud for et rigtigt fugtkick.

Yoghurt naturel: direkte på ansigtet og lad virke i 15-20 minutter. Skylles bagefter af

Kartofler: strammer huden op og gør den blødere. Skær en skive rå kartoffel og gnid den forsigtigt i ansigtet.

God fornøjelse – Knus Li.

IMG_1702

IMG_1703

IMG_1704

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY = Do It Yourself