Just ordered

Frk. lærer er såååå træt i dag….

(I mine tanker lige nu) Hej mine skønne dejlige børn i 4. klasse, det er godt nok ikke engang mandag i dag, MEN det er tirsdag og jeres (gamle) lærer her var til 34 års fødselsdag i lørdags, og det gik IKKE stille for sig!! Kan i så være søde, at dæmpe jer en smule, og evt. bare læse stille og rolig, som i er blevet bedt om???

NØJH… hvor føler jeg mig bare gammel i dag, er såååå træt. Er simpelthen blevet for gammel til at fulde mig. Jeg drak alt for meget champagne, og for mange lækre drinks!!! Og derefter dansede alt for meget (min krop er jo helt øm i dag), og ja endte så med, at sove på en alt for kort sofa!!! (=ingen søvn)

Dagen i går var hård at komme igennem, men dagen i dag føles bare meget tungere/hårdere, måske fordi der er MEGA lang tid til klokken er 16.30, og jeg har fri!!!!!!

Puha…. Altså det er jo også fordi jeg aldrig drikker, og når man så endelig skal afsted så skal den da have hele armen – Godt der er lang tid til næste gang Pyyyyyhhhhh…..!!

God tirsdag herfra 🙂

Skærmbillede 2015-02-24 kl. 09.39.13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered