Melon Ball Punch...

En let og lækker sommerret

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 11.26.11 Skærmbillede 2015-04-08 kl. 11.26.11

Til to voksne;

2 x 160-180 gram filet af laks
Olivenolie
6-5 porrer skåret diagonalt
1 spsk hakket frisk dild
1/4 Fløde
Citronsaft
Havsalt og peber

– Varm olivenolie i en gryde. Når olien er varm tilsæt porrer. Tilsæt fløde og lad det boble lidt, indtil porrerne er møre, tilføjer salt og peber efter smag. Tilføj dild og tag lidt af varmen. Tilføj citronsaft og rør. Smag til.
– I en anden stegepande – varm lidt olie. Drys laksefileter med salt og peber. Når olien er varm steg laksen på panden, skindsiden nedad.
– Placer hver filet på en tallerken og opdele de cremede porrer mellem de to.

God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melon Ball Punch...