OOTD

Glædelig 2. advent – Julehygge, take away og begravelse

Fredag

Fri fra arbejde kl. 15.10 – hentede Patrick fra SFO, Luca skulle med hjem og lege. Marcus kom hjem. Vi julehyggede og lavede havregrynskugler.

De små legede og så diverse julekalendre.

ved 18 tiden hentede vi Take away – stegt flæsk med kartofler og persillesovs 🙂 Danmarks nationalret, som drengene elsker.

Rigeligt til os tre pyyyyyh…..
IMG_2636

IMG_2637

IMG_2638

Og god vin til moren 😀
IMG_2635

På vejen hjem blev der også lige købt fredagsslik – til Disney, Pyrus og Tintin 😉

Lørdag

Hyggede med morgenmad, æg frisk juice mv. Kl. 10.30 kørte Marcus til FC, hvor de skulle til Randers og spille kamp, jeg kunne desværre ikke komme med pga. begravelse :-/ Hader bare begravelser (men hvem gør ikke det), Har heldigvis ikke været til så mange!

IMG_2632

Så sørgeligt mine forældres nabo´s søn er død. 33år, selvstændig, frisk og fuld af liv. Så vi skulle selvfølgelig til begravelse. Patrick skulle lege med en klassekammerat, og Marcus var jo til kamp i Randers.
– de vandt forresten 2-0 over Randers. Sådan drenge 🙂

Søndag
Vi vågnede ved 8 tiden, tændte adventskransen (så hyggeligt, elsker levende lys især i denne kolde tid) regnede og blæste udenfor, vi hyggede med morgenmad, adventsgaver og tegnefilm <3
IMG_2643 IMG_2657

Patrick og jeg tog en tur i Bilka, havde planer om, at komme i gang med ‘julegaveindkøbene’. Der var mange mennesker! Ulven Billie delte juleposer ud, og børnene kunne dreje hjulet, og vinde små lækre ting, det skulle Patrick da prøve, så vi stillede os i kø (LANG kø!).
IMG_2644 IMG_2645 IMG_2646 IMG_2647

Søndag er også altid dagen, hvor jeg handler ind til hele ugen. Madplanen laves og derefter skrives indkøbslisten ind på iphonen.

Efter indkøb, aftensmad, Patrick i bad og nattøj, set julekalendre, Patrick Puttet. Så ‘hyggede’ Marcus og jeg (eller mest mig selv, Marcus havde travlt med at spille playstation) med at samle den fine hvide reol jeg langt om længe havde fundet til mit køkken – se før og efter billedet – Er tilfreds 😉
IMG_2655

//Læ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD