Vi julehygger

Spændende dag på Moesgård museum

I går var jeg og min 4. klasse på Moesgård museum i Århus. Forinden besøget havde vi haft en historie fagdag, hvor eleverne skulle indhente informationer omkring museet og selv stå for planlægningen af besøget mht. i hvilken rækkefølge udstillingerne skulle ses.

IMG_2591

Det var min (vores) første gang på Moesgård, men havde hørt det skulle være godt. OG det var det, det var rigtig spændende! Det første man møder er et fantastisk arkitektur, sikke et museum. Børnene synes det var super sjovt, at de kunne løbe ovenpå taget af museet. (Som selvfølgelig skulle prøves).
IMG_2557

Man får virkelig en kulturhistorisk museumsoplevelse med arkæologiske og etnografiske udstillinger. Især Grauballemanden og historie bag synes jeg og børnene var meget spændende.
IMG_2580 Skærmbillede 2014-12-03 kl. 17.01.28

Udstillingen ‘Kom tæt på mennesket’ var helt utrolig! Menneskerne var lavet, sådan de så helt ægte ud – (Citat fra en af mine elever: “nogen gange var man lidt bange for, om de lige pludselig blinkede med øjnene” 🙂
IMG_2563 IMG_2586
IMG_2568 IMG_2565 IMG_2564 IMG_2589 IMG_2588 IMG_2570 IMG_2571 IMG_2572

De så virkelig ægte ud, med negle, rynker, kropsbehåring på arme, brystet, ben mv. Det var utrolig flot lavet. Vi så også en video, som omhandlede hvordan de lavede menneskerne og fik dem til at se så ægte ud.

Det var en oplevelse, virkelig et besøg værd. //Læ.
Læse mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi julehygger